Представљање информативног летка „Продајете или издајете непокретност?“ у ПКС

Министарство трговине, туризма и телекомуникација заједно са Удружењем „Кластер некретнине“ и Групацијом посредника при Удружењу трговине Привредне коморе Србије, данас представља јавности информативни летак „Продајете или издајете непокретност?“.

Информације које су садржане у летку намењене су корисницима услуга у области посредовања у промету и закупу непокретности – грађанима који продају или купују, дају или узимају у закуп непокретности.

Министарство очекује да ће преко Привредне коморе Србије и Тржишне инспекције обезбедити повратне информације корисника услуга, које ће допринети унапређењу ове области и повећању квалитета пословних услуга – како би Србија и у овој области достигла европске стандарде пословања.

Прес конференција се одржава у седишту Привредне коморе Србије у Београду, Ресавска улица број 15, у понедељак 29. децембра 2014. године, у 13 сати.

У име Министарства говориће в.д. помоћника министра Жарко Малиновић и виши саветник Жељко Стојановић, руководилац Групе за развој услуга и националног бренда Србије.