Predstavljanje informativnog letka „Prodajete ili izdajete nepokretnost?“ u PKS

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija zajedno sa Udruženjem „Klaster nekretnine“ i Grupacijom posrednika pri Udruženju trgovine Privredne komore Srbije, danas predstavlja javnosti informativni letak „Prodajete ili izdajete nepokretnost?“.

Informacije koje su sadržane u letku namenjene su korisnicima usluga u oblasti posredovanja u prometu i zakupu nepokretnosti – građanima koji prodaju ili kupuju, daju ili uzimaju u zakup nepokretnosti.

Ministarstvo očekuje da će preko Privredne komore Srbije i Tržišne inspekcije obezbediti povratne informacije korisnika usluga, koje će doprineti unapređenju ove oblasti i povećanju kvaliteta poslovnih usluga – kako bi Srbija i u ovoj oblasti dostigla evropske standarde poslovanja.

Pres konferencija se održava u sedištu Privredne komore Srbije u Beogradu, Resavska ulica broj 15, u ponedeljak 29. decembra 2014. godine, u 13 sati.

U ime Ministarstva govoriće v.d. pomoćnika ministra Žarko Malinović i viši savetnik Željko Stojanović, rukovodilac Grupe za razvoj usluga i nacionalnog brenda Srbije.