POZIV ZA PODNOŠENJE PONUDA za izbor turističke agencije-organizatora putovanja za organizaciju polaganja praktičnog dela stručnog ispita za turističkog vodiča i turističkog pratioca

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, Beograd, ulica Nemanjina broj 22-26, upućuje Poziv za podnošenje ponuda za izbor turističke agencije-organizatora putovanja za organizaciju polaganja praktičnog dela stručnog ispita za turističkog vodiča i turističkog pratioca.

Pružanje predmetnih usluga obavljaće se u periodu od 27.04.2015. godine do 20.06.2015. godine. Iz objektivnih razloga (koji ne zavise od volje ugovornih strana) rok za početak realizacije i realizaciju ugovornih obaveza Pružaoca usluge se može odložiti.

Kriterijum za ocenjivanje ponuda je najniža ponuđena cena po kandidatu.
Predmet pružanja usluga je oblikovan po partijama, tako da se svaka od partija ugovara zasebno, i to:

Broj i naziv partije
Partija 1Organizacija polaganja praktičnog dela stručnog ispita za turističkog vodiča
Partija 2Organizacija polaganja praktičnog dela stručnog ispita za turističkog pratioca

Ponuđač može podneti ponudu za jednu ili obe partije.
Ukoliko ponudu podnosi za obe partije, ponuđač dostavlja samo jedan Obrazac ponude, koji se odnosi na obe partije za koje podnosi ponudu.

Rok za podnošenje ponuda je 5 (pet) dana od dana objavljivanja poziva na internet stranici Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija,www.mtt.gov.rs odnosno do 17.04.2015. godine u 12:00 časova. Otvaranje ponuda održaće se istog dana.

Neblagovremenom će se smatrati ponuda koja nije primljena od strane Naručioca do naznačenog datuma i časa. Po okončanom postupku otvaranja ponuda, sve neblagovremeno podnete ponude biće neotvorene vraćene ponuđaču, sa naznakom da su podnete neblagovremeno.

Obrazac ponude sa specifikacijom potrebno je popuniti, potpisati, overiti i dostaviti preporučenom pošiljkom ili lično u zatvorenoj koverti, na adresu: Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, Sektor za turizam, kancelarija broj 205, Omladinskih brigada broj 1, 11070 Novi Beograd, do dana i časa isteka roka za podnošenje ponuda navedenih u pozivu. Koverat sa ponudom mora imati na prednjoj strani tekst: „PONUDA ZA IZBOR TURISTIČKE AGENCIJE-ORGANIZATORA PUTOVANJA ZA ORGANIZACIJU POLAGANJA PRAKTIČNOG DELA STRUČNOG ISPITA ZA TURISTIČKOG VODIČA I TURISTIČKOG PRATIOCA – NE OTVARATI”, naziv i broj partije za koju se ponuda podnosi, a na poleđini naziv, adresu ponuđača, broj telefona i kontakt osobu.

Odluka o dodeli ugovora biće doneta u roku od 5 (pet) dana od dana otvaranja ponuda. Ako izabrani ponuđač odustane od ponude i odbije da potpiše ugovor, Naručilac zadržava pravo da u tom slučaju zaključi ugovor sa ponuđačem čija je ponuda sledeća na rang listi.

Za dodatne informacije možete se obratiti na e-mail adrese: mirjana.kovacevic@mtt.gov.rs i goran.negic@mtt.gov.rs.