ПОЗИВ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПОНУДА за избор туристичке агенције-организатора путовања за организацију полагања практичног дела стручног испита за туристичког водича и туристичког пратиоца

Министарство трговине, туризма и телекомуникација, Београд, улица Немањина број 22-26, упућује Позив за подношење понуда за избор туристичке агенције-организатора путовања за организацију полагања практичног дела стручног испита за туристичког водича и туристичког пратиоца.

Пружање предметних услуга обављаће се у периоду од 27.04.2015. године до 20.06.2015. године. Из објективних разлога (који не зависе од воље уговорних страна) рок за почетак реализације и реализацију уговорних обавеза Пружаоца услуге се може одложити.

Критеријум за оцењивање понуда је најнижа понуђена цена по кандидату.
Предмет пружања услуга је обликован по партијама, тако да се свака од партија уговара засебно, и то:

Број и назив партије
Партија 1 Организација полагања практичног дела стручног испита за туристичког водича
Партија 2 Организација полагања практичног дела стручног испита за туристичког пратиоца

Понуђач може поднети понуду за једну или обе партије.
Уколико понуду подноси за обе партије, понуђач доставља само један Образац понуде, који се односи на обе партије за које подноси понуду.

Рок за подношење понуда је 5 (пет) дана од дана објављивања позива на интернет страници Министарства трговине, туризма и телекомуникација,www.mtt.gov.rs oдносно до 17.04.2015. године у 12:00 часова. Отварање понуда одржаће се истог дана.

Неблаговременом ће се сматрати понуда која није примљена од стране Наручиоца до назначеног датума и часа. По окончаном поступку отварања понуда, све неблаговремено поднете понуде биће неотворене враћене понуђачу, са назнаком да су поднете неблаговремено.

Образац понуде са спецификацијом потребно је попунити, потписати, оверити и доставити препорученом пошиљком или лично у затвореној коверти, на адресу: Министарство трговине, туризма и телекомуникација, Сектор за туризам, канцеларија број 205, Омладинских бригада број 1, 11070 Нови Београд, до дана и часа истека рока за подношење понуда наведених у позиву. Коверат са понудом мора имати на предњој страни текст: „ПОНУДА ЗА ИЗБОР ТУРИСТИЧКЕ АГЕНЦИЈЕ-ОРГАНИЗАТОРА ПУТОВАЊА ЗА ОРГАНИЗАЦИЈУ ПОЛАГАЊА ПРАКТИЧНОГ ДЕЛА СТРУЧНОГ ИСПИТА ЗА ТУРИСТИЧКОГ ВОДИЧА И ТУРИСТИЧКОГ ПРАТИОЦА – НЕ ОТВАРАТИ”, назив и број партије за коју се понуда подноси, а на полеђини назив, адресу понуђача, број телефона и контакт особу.

Одлука о додели уговора биће донета у року од 5 (пет) дана од дана отварања понуда. Ако изабрани понуђач одустане од понуде и одбије да потпише уговор, Наручилац задржава право да у том случају закључи уговор са понуђачем чија је понуда следећа на ранг листи.

За додатне информације можете се обратити на e-mail адресе: mirjana.kovacevic@mtt.gov.rs и goran.negic@mtt.gov.rs.