Јавна расправа поводом Нацрта закона о изменама и допунама Закона о заштити конкуренције

У поступку усаглашавања припремљеног текста Нацрта закона о изменама и допунама Закона о заштити конкуренције, Министарство спољне и унутрашње трговине и телекомуникација спроводи јавну расправу у периоду од 18. априла до 18. маја 2013. године.

Нацрт закона који је предмет јавне расправе је израдила стручна радна група у чијем саставу су, поред представника Министарства, учествовали представници Комисије за заштиту конкуренције, Канцеларије за европске интеграције и ИПА Пројекта јачања конкуренције у Србији.

Примедбе, предлози и сугестије достављају се електронским путем на email адресу dusica.djordjevic@mtt.gov.rs или поштом Министарству спољне и унутрашње трговине и телекомуникација, Београд, Немањина 22-26.

Централну јавну расправу о Нацрту закона о изменама и допунама Закона о заштити конкуренције, организоваће Министарство спољне и унутрашње трговине и телекомуникација у сарадњи са Привредном комором Србије, у форми округлог стола, који ће се одржати 10. маја 2013. године са почетком у 10,00 часова у просторијама Привредне коморе Србије у Београду, сала 1, улица Ресавска бр. 13 – 15.

Нацрт Закона о изменама и допунама Закона о заштити конкуренције
268.9 KB
488 Преузимања
Детаљније...