Javna rasprava povodom Nacrta zakona o izmenama i dopunama Zakona o zaštiti konkurencije

U postupku usaglašavanja pripremljenog teksta Nacrta zakona o izmenama i dopunama Zakona o zaštiti konkurencije, Ministarstvo spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija sprovodi javnu raspravu u periodu od 18. aprila do 18. maja 2013. godine.

Nacrt zakona koji je predmet javne rasprave je izradila stručna radna grupa u čijem sastavu su, pored predstavnika Ministarstva, učestvovali predstavnici Komisije za zaštitu konkurencije, Kancelarije za evropske integracije i IPA Projekta jačanja konkurencije u Srbiji.

Primedbe, predlozi i sugestije dostavljaju se elektronskim putem na email adresu dusica.djordjevic@mtt.gov.rs ili poštom Ministarstvu spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija, Beograd, Nemanjina 22-26.

Centralnu javnu raspravu o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o zaštiti konkurencije, organizovaće Ministarstvo spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, u formi okruglog stola, koji će se održati 10. maja 2013. godine sa početkom u 10,00 časova u prostorijama Privredne komore Srbije u Beogradu, sala 1, ulica Resavska br. 13 – 15.

Nacrt Zakona o izmenama i dopunama Zakona o zaštiti konkurencije
268.9 KB
488 Preuzimanja
Detaljnije...