ИКТ дан / Хоризонт 2020

У Научном клубу ЦПН-а, у среду, 11. фебруара 2015. године, Министарство просвете, науке и технолошког развоја и Министарство трговине, туризма и телекомуникацијa представило је ICT 2 позив.

Информативни дан ICT 2, у Научном клубу ЦПН-а организовали су Министарство просвете, науке и технолошког развоја и Министарство трговине, туризма и телекомуникацијa. Скуп је био посвећен информационо-комуникационим технологијама (ICT) у оквиру програма Хоризонт 2020.

ИКТ дан / Хоризонт 2020

Овај скуп су отворили Александар Белић, државни секретар у Министарству просвете, науке и технолошког развоја, Ирини Рељин, помоћник министра у Министарству трговине, туризма и телекомуникација, Виктор Недовић, помоћник министра у Министарству просвете, науке и технолошког развоја и Александра Дрецун, директорка Центра за промоцију науке. Гости Научног клуба, између осталих, био је и Тијери Буланж из Европске комисије, као и Весна Црнојевић Бенгин са Универзитета у Новом Саду, координаторка пројекта који је недавно добио средства Тиминг програма Европске комисије.

Учесницима су представљене разне могућности финансирања ICT-a у оквиру програма Хоризонт 2020, као и искуства досадашњих добитника финансијских средстава, детаље о стандардима и правилима, као и препоруке и савете за успешно учешће у овом програму.

Презентације можете скинути са линка : www.cpn.rs/aktivnosti/h202-i-ict-2