Drugo stručno savetovanje posrednika u prometu nepokretnosti- Beograd 2017. godine

Danas je počelo prijavljivanje za učešće na Stručnom savetovanju posrednika u prometu i zakupu nepokretnosti „Nauči da uspeš“ – Beograd 2017. godine.
Sve informacije o stručnom savetovanju koje se održava u petak, 7. i subotu, 8. aprila 2017. godine u Beogradu, uključujući program savetovanja, nalaze se na sajtu www.naucidauspes.rs
Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija odobrilo je subvenciju za program Udruženja „Klastera nekretnine“ iz Beograda, koji je organizator stručnog savetovanja na kojem se očekuje preko 200 učesnika iz Srbije, susednih zemalja, Evrope, SAD, Indije i drugih država. Predavači na savetovanju su eminentni stručnjaci iz zemlje i inostranstva. Savetovanje ima za cilj da unapredi znanje posrednika i time njihovu konkurentnost, uz viši kvalitet usluge koji posrednici pružaju na tržištu Srbije. Veoma značajni su i poslovni kontakti koji se mogu ostvariti tokom dva dana rada. Otvaranje Savetovanja je u zgradi Narodne skupštine, kada će biti reči o planiranim izmenama i dopunama Zakona o posredovanju o prometu i zakupu nepokretnosti.
Predstavnici Ministarstva učestvovaće u radu Stručnog savetovanja.