Друго стручно саветовање посредника у промету непокретности- Београд 2017. године

Данас је почело пријављивање за учешће на Стручном саветовању посредника у промету и закупу непокретности „Научи да успеш“ – Београд 2017. године.
Све информације o стручном саветовању које се одржава у петак, 7. и суботу, 8. априла 2017. године у Београду, укључујући програм саветовања, налазе се на сајту www.naucidauspes.rs
Министарство трговине, туризма и телекомуникација одобрило је субвенцију за програм Удружења „Кластера некретнине“ из Београда, који је организатор стручног саветовања на којем се очекује преко 200 учесника из Србије, суседних земаља, Европе, САД, Индије и других држава. Предавачи на саветовању су еминентни стручњаци из земље и иностранства. Саветовање има за циљ да унапреди знање посредника и тиме њихову конкурентност, уз виши квалитет услуге који посредници пружају на тржишту Србије. Веома значајни су и пословни контакти који се могу остварити током два дана рада. Отварање Саветовања је у згради Народне скупштине, када ће бити речи о планираним изменама и допунама Закона о посредовању о промету и закупу непокретности.
Представници Министарства учествоваће у раду Стручног саветовања.