Сајам информационих технологија ИТ 14 у галерији „Прогрес“

Помоћник министра спољне и унутрашње трговине и телекомуникација Небојша Васиљевић, отвориће данас у 12 часова у галерији „Прогрес“ у Београду Сајам информационих технологија ИТ 14. Сајам организују Удружење телекомуникационих система Србије и Министарство спољне и унутрашње трговине и телекомуникација.


ИТ 14 дводневни сајам посвећен је популаризацији и едукацији у области информационо-комуникационих технологија, а учесници су водеће ИТ компаније и техничко-технолошки факултети заједно са студентима као будућим стручним кадром.

Грађани ће имати прилику да се информишу о значају, потенцијалу и образовању у области једног од најперспективнијих сектора у земљи и свету. Сајам ИТ 14 усмерава пажњу јавности на значај развоја информационог друштва у Србији, а посетиоци ће кроз комуникацију са ИТ експертима из водећих светских компанија у области, бити у могућности да се сусретну са новим знањима и ИТ достигнућима. Сајам ИТ 14 само је један од сигурних корака доприносa стварању и развијању друштва које ће ИКТ технологије користити за образовање и пословање.

Сајам ће за посетиоце бити отворен од 10 до 22 часова, а улаз је бесплатан.