Конкурс за освајање еко-одрживог викенда у Италији

Заједница одрживог туризма у Европи (Ecobnb), заједно са европским пројектом Ecodots чији је један од партнера Министартсво трговине, туризма и телекомуникација, подсећа све заинтересоване да је конкурс за освајање еко-одрживог викенда у Италији отворен до 30. октобра.

Заинтересовани своје бесплатно учешће на конкурсу пријављују путем кратког текста или видео записа представљајући посебна места или туре које рефлектују начин зеленог путовања, поштују природу, места и локалне заједнице.

Конкурс за освајање еко-одрживог викенда у Италији

Аутори најбољих есеја ће освојити викенд за две особе у различитим пределима Италије, од Парме, Апенина регије Емилија или близу топлог Лигурског мора, међу маслињацима, пољима лаванде и древним селима.

Конкурс је расписан од стране Ecobnb-a, заједница одрживог туризма у Европи, заједно са европским пројектом Ецодотс, од којих су Министартсво трговине, туризма и телекомуникација и Центар за истраживачке пројекте “EcoDev” партнери на овом пројекту.

Циљ EcoDots-a (Екотачке) је да створи мрежу зелених угоститељских објеката и тура кроз Европу који ће открити путници који поштују природу.
Више информација на: ecobnb.com/blog/share-your-green-adventure
info@ecobnb.com