Konkurs za osvajanje eko-održivog vikenda u Italiji

Zajednica održivog turizma u Evropi (Ecobnb), zajedno sa evropskim projektom Ecodots čiji je jedan od partnera Ministartsvo trgovine, turizma i telekomunikacija, podseća sve zainteresovane da je konkurs za osvajanje eko-održivog vikenda u Italiji otvoren do 30. oktobra.

Zainteresovani svoje besplatno učešće na konkursu prijavljuju putem kratkog teksta ili video zapisa predstavljajući posebna mesta ili ture koje reflektuju način zelenog putovanja, poštuju prirodu, mesta i lokalne zajednice.

Konkurs za osvajanje eko-održivog vikenda u Italiji

Autori najboljih eseja će osvojiti vikend za dve osobe u različitim predelima Italije, od Parme, Apenina regije Emilija ili blizu toplog Ligurskog mora, među maslinjacima, poljima lavande i drevnim selima.

Konkurs je raspisan od strane Ecobnb-a, zajednica održivog turizma u Evropi, zajedno sa evropskim projektom Ecodots, od kojih su Ministartsvo trgovine, turizma i telekomunikacija i Centar za istraživačke projekte “EcoDev” partneri na ovom projektu.

Cilj EcoDots-a (Ekotačke) je da stvori mrežu zelenih ugostiteljskih objekata i tura kroz Evropu koji će otkriti putnici koji poštuju prirodu.
Više informacija na: ecobnb.com/blog/share-your-green-adventure
info@ecobnb.com