Национална конференција о безбедности деце на интернету

Министарство трговине, туризма и телекомуникација у оквиру пројекта „Кликни безбедно – Центар за безбедни интернет Србија“ организује Националну конференцију о безбедности деце на интернету. Конференција ће бити одржана у среду 10. децембра 2014. године са почетком у 10:00 у хотелу Crowne Plaza, Владимира Поповића 10, Нови Београд.

Национална конференција о безбедности деце на интернету

На конференцији ће бити представљене активности националног Центра за безбедни интернет, изазови кoje дoнoси рaзвoj нoвих тeхнoлoгиja, искуства у заштити деце уз посебан осврт на проблем прeдaтoра нa интeрнeту. Конференција ће окупити представнике релевантних министарстава, правосуђа, образовних институција, корпоративног и невладиног сектора, као и представнике осталих организација које раде на унапређивању безбедности на интернету и промоцији безбедног коришћења интернета.

Заинтересовани за учешће на конференцији се могу пријавити најкасније у понедељак, 8. децембра 2014. године, до 17 часова путем електронске поште на saferinternet@mtt.gov.rs. У пријави је потребно навести име и презиме, назив организације/институције, позицију, имејл и број телефона.