Nacionalna konferencija o bezbednosti dece na internetu

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija u okviru projekta „Klikni bezbedno – Centar za bezbedni internet Srbija“ organizuje Nacionalnu konferenciju o bezbednosti dece na internetu. Konferencija će biti održana u sredu 10. decembra 2014. godine sa početkom u 10:00 u hotelu Crowne Plaza, Vladimira Popovića 10, Novi Beograd.

Nacionalna konferencija o bezbednosti dece na internetu

Na konferenciji će biti predstavljene aktivnosti nacionalnog Centra za bezbedni internet, izazovi koje donosi razvoj novih tehnologija, iskustva u zaštiti dece uz poseban osvrt na problem predatora na internetu. Konferencija će okupiti predstavnike relevantnih ministarstava, pravosuđa, obrazovnih institucija, korporativnog i nevladinog sektora, kao i predstavnike ostalih organizacija koje rade na unapređivanju bezbednosti na internetu i promociji bezbednog korišćenja interneta.

Zainteresovani za učešće na konferenciji se mogu prijaviti najkasnije u ponedeljak, 8. decembra 2014. godine, do 17 časova putem elektronske pošte na saferinternet@mtt.gov.rs. U prijavi je potrebno navesti ime i prezime, naziv organizacije/institucije, poziciju, imejl i broj telefona.