Samit o tržišnom nadzoru – „Nadzor tržišta u Srbiji – dobrobit i izazovi novog sistema u oblasti neprehrambenih proizvoda“

Državni sekretar u Ministarstvu spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija Tatjana Matić otvoriće godišnji Samit o tržišnom nadzoru – „Nadzor tržišta u Srbiji – dobrobit i izazovi novog sistema u oblasti neprehrambenih proizvoda“, koji će se održati 24. septembra 2013., u  9 časova, u hotelu Moskva (sala Balkanska), Beograd, Balkanska 1.

Na Samitu koji organizuju Ministarstvo spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija i EU projekat „Jačanje sistema tržišnog nadzora u Srbiji za neprehrambene i prehrambene proizvode – MSS“ predstavnici poslovne zajednice i organizacija potrošača imaće priliku da od predstavnika ministarstva i EU  dobiju informacije o novom sistemu tržišnog nadzora koji će biti uveden u Srbiju u skladu sa pravilima EU.

Pored predstavnika EU na Samitu će govoriti i Lidija Stojanović, glavni tržišni inspektor i pomoćnik ministra spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija.