Obaveštenje o preliminarnim rezultatima Javnog poziva za izbor operatora elektronskih komunikacija za sprovođenje projekta zajedničke izgradnje širokopojasne komunikacione infrastrukture u ruralnim predelima Republike Srbije

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija objavljuje preliminarne rezultate Javnog poziva za izbor operatora elektronskih komunikacija za sprovođenje projekta zajedničke izgradnje širokopojasne komunikacione infrastrukture u ruralnim predelima Republike Srbije JP-1/2020.

Povodom Javnog poziva pristiglo je 64 prijava operatora koje su podnete za 45 naselja iz predmetnog Javnog poziva. Komisija za sprovođenje Javnog poziva izvršila je ocenu ispunjenosti uslova za učešće podnosioca prijava i sprovela vrednovanje podnetih prijava, na osnovu čega je sačinjena Lista vrednovanja i rangiranja prijava operatora.

Učesnici Javnog poziva imaju pravo na prigovor na Listu vrednovanja i rangiranja u roku od 5 dana od dana objavljivanja Liste.

Prigovor se podnosi na pisarnici Ministarstva, Odeljenju za razvoj Digitalne agende, Beograd, Nemanjina 22-26, u zatvorenoj koverti sa naznakom predmeta i broja Javnog poziva.

Lista vrednovanja i rangiranje prijava operatora
259.1 KB
0 Preuzimanja
Detaljnije...