Obaveštenje o objavljivanju Javnog poziva za učešće u sprovođenju projekta zajedničke izgradnje širokopojasne komunikacione infrastrukture u ruralnim predelima RS

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija upućuje danas prvi Javni poziv zainteresovanim operatorima elektronskih komunikacija za učešće u sprovođenju projekta zajedničke izgradnje širokopojasne komunikacione infrastrukture koji će trajati do 30.09.2020. godine. Poziv se odnosi na zajedničku izgradnju širokopojasne komunikacione infrastrukture u naseljima: Loznica, Valjevo, Ljubovija, Knjaževac, Vladičin Han, Dimitrovgrad, Bačka Topola, Gornji Milanovac. Prijepolje i Novi Pazar.

Pravo da podnesu prijavu i učestvuju na Javnom pozivu, imaju svi operatori elektronskih komunikacija koji obavljaju ili su ovlašćeni da obavljaju delatnost elektronskih komunikacija u smislu Zakona o elektronskim komunikacijama („Službeni glasnik RS”, br. 44/2010, 60/2013-US, 62/2014 i 95/2018-dr. zakon) i koji su upisani u evidenciji operatora javnih komunikacionih mreža i usluga koju vodi Regulatorna agencija za elektronske komunikacije i poštanske usluge.

U pitanju je prvi javni poziv za prvu fazu Projekata izgradnje širokopojasne komunikacione infrastrukture u ruralnim predelima u RS koja će trajati do 2022. godine.

 

Prilog 2 – Obrazac prijave
45.1 KB
0 Preuzimanja
Detaljnije...

Obaveštenje o  dopuni dokumentacije koja se odnosi na Javnog poziva za izbor operatora elektronskih komunikacija za sprovođenje projekta zajedničke izgradnje širokopojasne komunikacione infrastrukture u ruralnim predelima Republike Srbije

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija objavljuje dopunu dokumentacije u vezi sa Javnim pozivom za izbor operatora elektronskih komunikacija za sprovođenje projekta zajedničke izgradnje širokopojasne komunikacione infrastrukture u ruralnim predelima Republike Srbije. Dopune su učinjene u tekstu Javnog poziva i iste su vidljive (žuto obojena slova). Takođe, dokumentacija je dopunjena Prilogom 4, dok Prilozi 1 ,2 i 3 ostaju nepromenjeni.

Izmena 1 - JP1 Javni poziv za izgradnju širokopojasne infrastrukture
299.7 KB
0 Preuzimanja
Detaljnije...

Prilog 4 - Vektorski fajl
69.2 KB
0 Preuzimanja
Detaljnije...