Konkurs za najbolju fotografiju povodom “Dana devojaka u IKT”

Povodom obeležavanja Međunarodnog dana devojaka u IKT, pozivamo studentkinje svih godina tehničkih fakulteta da učestvuju u konkursu za najbolju fotografiju na temu „ICT everyday“.

Prikažite u proizvoljnim dimenzijama i tehnici fotografije na koji način tehnologija oplemenjuje i pomaže vam svakog dana – od korišćenja brojnih aplikacija na svom mobilnom telefonu za informisanje, geolokaciju, društvene mreže, do komunikacije sa bliskim ljudima i slušanja muzike, online i m-payment, edukacije i zabave (čitanja online magazina i elektronskih knjiga)…

Nagrade za najkreativnije fotografije, dodeliće se na koktelu konferencije „Dan devojaka u IKT 2013“ 25. aprila, u Klubu Poslanika, Tolstojeva 2, Beograd.

Sve prispele fotografije u .jpeg formatu veličine do 5 MB biće objavljene na našoj Facebook strani i sajtu dandevojcica.rs . Svaka devojka može poslati samo jednu svoju „ICT everyday“ fotografiju.

Svoje orginalne fotografije uslikane mobilnim telefonom ili fotoaparatom možete slati na e-mail adresu girlsday@mtt.gov.rsdo 23. aprila u 15 časova.