Конкурс за доделу дотација за подршку кластерима у области пословних услуга посредовања у промету и закупу непокретности

Циљ конкурса, који траје до 1. септембра 2015. године, је да подржи програме које ће реализовати удружења која су основана ради јачања конкурентности пословних услуга, ради остварења средњорочног циља овог министарства: РАЗВИЈЕН СЕКТОР ТРГОВИНЕ И УСЛУГА У СКЛАДУ СА ЗАКОНОДАВСТВОМ И ПОЗИТИВНОМ ПРАКСОМ ЕУ, УЗ СТАБИЛНОСТ ТРЖИШТА И ОПТИМАЛНИ НИВО ЛИБЕРАЛИЗАЦИЈЕ ЦЕНА.

Програми удружења мора да садрже активности (1) едукације посредника у промету и закупу непокретности која је у функцији ефикаснијег пословања и квалитетније понуде услуга и (2) информисања јавности о пословању са посредницима након ступања на снагу свих одредби Закона о посредовању у промету и закупу непокретности. Финансира се најмање један, а највише три програма. Једно удружење може поднети само један предлог програма.

За све додатне информације можете се обратити Министарству трговине, туризма и телекомуникација, Сектору за трговину, услуге и политику конкуренције, на e-mail адресу: slavica.djurdjevic@mtt.gov.rs ili ana.gemaljevic@mtt.gov.rs
У периоду од 18. до 1. септембра 2015. године, од 10 до 14 сати, информације се могу добити и на телефон: 011/311 04 70.


Образац пријаве програма ПЗДК
244.2 KB
980 Преузимања
Детаљније...