Javna rasprava o Zakonu o oglašavanju

U postupku pripreme Nacrta zakona o oglašavanju, Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija sprovodi javnu raspravu o Nacrtu zakona o oglašavanju (u daljem tekstu: Nacrt zakona) koji je sastavni deo ovog programa.

Javna rasprava o Nacrtu zakona, sprovodi se u periodu od 3. januara do 3. februara 2015. godine.

Učesnici u javnoj raspravi su svi predstavnici državnih organa i organizacija i druga zainteresovana lica.

Tekst Nacrta zakona će biti postavljen na sajtu Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacijawww.mtt.gov.rs. Primedbe, predlozi i sugestije dostavljaju se Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija, Beograd, Nemanjina 22-26 ili elektronskim putem na adresu: e-mail: dusica.djordjevic@mtt.gov.rs

Javnu raspravu o Nacrtu zakona, organizovaće Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, u formi okruglog stola, koji će se održati 28. januara 2015. godine sa početkom u 11,00 časova u prostorijama Privredne komore Srbije u Beogradu, sala 1, ulica Resavska br. 13 – 15.

Po okončanju postupka javne rasprave Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija će analizirati sve sugestije, predloge i primedbe učesnika u javnoj raspravi i sačiniti izveštaj o sprovedenoj javnoj raspravi.

Ovaj program radi realizacije dostaviti Ministarstvu trgovine,turizma i telekomunikacija koje će javni poziv za učešće u javnoj raspravi sa ovim programom objaviti na svojoj internet stranici i portalu e- uprave.

Nacrt Zakona o oglašavanju
433.6 KB
3224 Preuzimanja
Detaljnije...