Јавна расправа о Нацрту закона о услугама од 13. новембра до 6. децембра

Министартсво трговине, туризма и телекомуникација у поступку припреме Нацрта закона о услугама, спроводи јавну расправу о нацрту овог закона од 13. новембра 2015. године до 6. децембра 2015. године.

Презентација и расправа о предложеном Нацрту закона биће организована у сарадњи са Привредном комором Србије 20. новембра 2015. године са почетком у 11 часова у Београду, Привредна комора Србије, Теразије 23, велика сала.

Позивају се представници органа и организација, јединица локалних самоуправа, пословних удружења, привредних субјеката, стручне јавности, међународних организација, као и друга заинтересована лица да примедбе, предлоге и сугестије, за време трајања јавне расправе доставе Министарству трговине, туризма и телекомуникација путем електронске поште на е-маил: bojana.amanovic@mtt.gov.rs или поштом на адресу: Министарство трговине, туризма и телекомуникација, Немањина 22-26, 11000 Београд, са назнаком „Јавна расправа- Нацрт закона о услугама”.

По окончању поступка јавне расправе Министарство трговине, туризма и телекомуникација ће анализирати све предлоге и сугестије учесника у јавној расправи, сачинити извештај о спроведеној јавној расправи о Нацрту закона и припремити коначну верзију Нацрта закона за разматрање на седници Владе.

Програм јавне расправе
139.6 KB
371 Преузимања
Детаљније...

Нацрт Закона о услугама
483.9 KB
1098 Преузимања
Детаљније...