Јавна расправа о Нацрту Стратегије развоја туризма РС за период од 2016. до 2025. године

Министарство трговине, туризма и телекомуникација у поступку припреме Предлога Нацрта стратегије развоја туризма, спроводи јавну расправу о предлогу ове Стратегије од 18. до 28. фебруара 2016. године.

Позивају се представници стручне јавности као и друга заинтересована лица да примедбе, предлоге и сугестије, за време трајања јавне расправе, доставе Министарству трговине, туризма и телекомуникација путем електронске поште на е-маил: jasna.simovic@mtt.gov.rs или поштом на адресу: Министарство трговине, туризма и телекомуникација, Немањина 22-26, 11000 Београд, са назнаком „Јавна расправа-Нацрт Стратегије развоја туризма РС за период од 2016. до 2025. године”.

По окончању поступка јавне расправе Министарство трговине, туризма и телекомуникација ће анализирати све предлоге и сугестије учесника у јавној расправи и сачинити извештај о спроведеној јавној расправи о Нацрту Стратегије и припремити коначну верзију Предлога стратегије за разматрање на седници Владе.

Чланови Националног савета за развој туризма РС су на седници одржаној у петак, 12. фебруара једногласно у начелу усвојили Нацрт Стратегије развоја туризма Републике Србије за период 2016-2025. године.

Национални савет образован је 24. јула 2014. године у циљу развоја туристичке индустрије и позиционирања Србије.

 Нацрт за јавну расправу
3.4 MB
443 Преузимања
Детаљније...