Doneto rešenje o dodeli subvencija za očuvanje i razvoj tradicionalnih zanata u Republici Srbiji

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija objavljuje Rešenje o dodeli subvencija za očuvanje i razvoj tradicionalnih zanata u 2021. godini.

Povodom Konkursa za dodelu subvencija za očuvanje i razvoj tradicionalnih zanata u 2021. godini, koji je trajao od 30. marta do 21. aprila 2021. godine, pristiglo je 59 predloga projekata. Komisija za sprovođenje Konkursa za dodelu subvencija za očuvanje i razvoj tradicionalnih zanata u Republici Srbiji  u 2021. godini izvršila je ocenu ispunjenosti uslova za učešće predlagača i konstatovano je da je 53 predloga projekta ispunilo uslove i u skladu sa tim uzeto u razmatranje.

Rešenjem o dodeli subvencija za očuvanje i razvoj tradicionalnih zanata u 2021. godini odabrana su 33 privredna subjekta za pružanje podrške dodelom sredstava iz budžeta Republike Srbije. Dodeljeno je 11 subvencija privrednim subjektima za zapošljavanje lica kod privrednog subjekta koji se bavi tradicionalnim zanatima i 22 subvencije privrednim subjektima za promociju proizvoda i usluga tradicionalnih zanata. Ukupan iznos subvencija je 8.000.000,00 dinara.

Rang liste (namena I)
12.4 KB
0 Preuzimanja
Detaljnije...
Rang liste (namena II)
13.8 KB
0 Preuzimanja
Detaljnije...