Dan bezbednog interneta

Državni sekretar u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić, svečano će otvoriti konferenciju povodom Međunarodnog dana bezbednog interneta, u utorak, 7. februara, u 12 časova, u Naučno-tehnološkom parku Beograd.

Na konferenciji koju organizuje Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, učestvuju predstavnici državne uprave koji su uključeni u pokretanje Nacionalnog kontakt centra za bezbednost dece na internetu, kao i nevladine organizacije čiji su projekti odobreni na Javnom konkursu Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, za dodelu sredstava za programe za razvoj informacionog društva.

Učesnici će predstaviti programe i aktivnosti za poboljšanje bezbednosti dece na internetu i razvoj digitalne pismenosti, u skladu sa ovogodišnjom porukom za Dan bezbednog interneta – „Budite promena: ujedinite se za bolji internet“.

Ovom prilikom biće održan panel na temu: „Nacionalni kontakt centar za bezbednost dece na internetu – institucionalna platforma za podizanje nivoa zaštite i bezbednosti dece prilikom korišćenja informaciono-komunikacionih tehnologija“.

Agenda SID 2017
231.7 KB
39 Preuzimanja
Detaljnije...