Trgovinski centar za celu porodicu

Državni sekretar u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija, Tatjana Matić, svečano je otvorila novi „Džambo“ centar, u Super Veru na Novom Beogradu.

„Razvoj trgovinskog, a posebno maloprodajnog sektora privrede ima direktan i indirektan efekat na ostale ekonomske sektore i njihove učesnike. Rast i razvoj trgovaca na malo donosi brojne pogodnosti za potrošače i rastući nivo efikasnosti distribucije, što pozitivno utiče na ukupnu privredu“, izjavila je Tatjana Matić.

Ona je dodala da je otvaranje novih maloprodajnih objekata u Republici Srbiji, naročito velikih trgovinskih lanaca kao što je „Džambo“, znak da je poslovna klima na našem tržištu sve bolja.

„Od posebnog je značaja otvaranje ovog trgovinskog centra jer su proizvodi koji nudi namenjeni celoj porodici, i to po pristupačnim cenama“, istakla je Matić.

„Džambo“ je najpoznatiji grčki lanac maloprodaje igračaka, proizvoda za bebe, sezonske robe i proizvoda za uređenje doma, koji je u Srbiji otvoren u saradnji sa kompanijom Veropulos.