Јавна расправа о Предлогу стратегије

Министарство трговине, туризма и телекомуникација спроводи јавну расправу о Предлогу стратегије трговине Републике Србије до 2025. године и овом приликом позива представнике органа и организација, јединица локалних самоуправа, пословних удружења, привредних субјеката, стручне јавности, као и друга заинтересована лица да дају примедбе, предлоге и сугестије.

Јавна расправа о Предлогу стратегије се спроводи од 15. октобра до 5. новембра 2021. године.

Предлог стратегије трговине Републике Србије до 2025. године је објављен на сајту Министарства трговине, туризма и телекомуникација и на порталу е-управе.

Учесници у јавној расправи, за време трајања јавне расправе, примедбе, предлоге и сугестије могу  доставити  Министарству трговине, туризма и телекомуникација путем електронске поште на е-маил: trgovina@mtt.gov.rs или поштом на адресу: Министарство трговине, туризма и телекомуникација, Немањина 22-26, 11000 Београд, са назнаком „Јавна расправа- Предлог стратегије трговине Републике Србије до 2025. године”.

Министарство трговине, туризма и телекомуникација ће у оквиру јавне расправе организовати округли сто о Предлогу стратегије, који ће се одржати 20. октобра 2021. године са почетком у 11 часова у Палати Србије, Булевар Михајла Пупина 2, Београд, источно крило, III спрат, сала 368.

По окончању поступка јавне расправе Министарство трговине, туризма и телекомуникација ће анализирати све предлоге и сугестије учесника у јавној расправи и на основу тога сачинити извештај о спроведеној јавној расправи о Предлогу стратегије који ће објавити на својој интернет страници и порталу е-управе.

ПРЕДЛОГ СТРАТЕГИЈЕ ТРГОВИНЕ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ДО 2025. ГОДИНЕ
1.2 MB
0 Преузимања
Детаљније...
Образац за достављање коментара
18.4 KB
0 Преузимања
Детаљније...