Проглашени победници акције ,,Најбоље из Србије 2016.“

Министарство трговине, туризма и телекомуникација и Привредна комора Србије доделили су вечерас у Новом Саду признања најуспешнијим брендовима на завршној церемонији ,,Најбоље из Србије 2016″.

Потпредседник Владе и министар трговине, туризма и телекомуникација Расим Љајић рекао је на свечаности доделе признања у Мастер центру Новосадског сајма да су те компаније језгро нове српске пословне елите.

Проглашени победници акције ,,Најбоље из Србије 2016.

,,Ви сте упркос финансијској кризи и великим потешкоћама успели да својим знањем и вештинама, као и креативним идејама решите проблеме и направите значајан резутлат, који није само успех компанија већ и успех српске привреде” , рекао је Љајић.

Он је нагласио да успешан бренд значи и најбољу промоцију Србије и српске привреде и додао да морамо да радимо на националном ребрендирању.

Додели награда су присуствовали и председник привредне коморе Србије Марко Чадеж, министар привреде Горан Кнежевић, председник владе Војводине Игор Мировић и градоначелник Новог Сада Милош Вучевић.

Признање је додељено у 25 категорија, међу којима су и три нове: најуспешније увођење стартап предузећа, најбоља туристичка и привредна манифестација у функцији промоције Србије, као и награда жирија.