Бесплатна едукација малих и средњих предузећа

Министарство трговине, туризма и телекомуникација у сарадњи са Економским факултетом Универзитета у Београду организује бесплатну едукацију малих и средњих предузећа из области трговине која ће се одржати у петак, 2. и суботу, 3. децембра 2016. године у просторијама Економског факултета, Каменичка 6, Београд.

У развијеним тржишним економијама, а све више и у Србији, показује се заостајање малих и средњих предузећа у односу на већа трговинска предузећа на тржишту. Све динамичније промене, како у сектору трговине, тако и у пословању уопште, намећу потребу константног усавршавања запослених како би се предузеће што боље позиционирало на тржишту.

Министарство трговине, туризма и телекомуникација традиоционално организује едукације за унапређење знања из кључних области трговинског пословања у циљу развоја сектора малих и средњих предузећа (МСП) у трговини.

Основне теме које ће бити обрађене на едукацији су: Утицај промена на нову позицију трговине у привреди; Менаџмент продаје у малим и средњим трговинским предузећима; Продаја и продајни процес у малим и средњим трговинским предузећима; Купац као средиште пословних напора малих и средњих трговинских предузећа и Изградња бренда малих и средњих трговинских предузећа.

Предавања ће одржати професори Економског факултета Универзитета у Београду: проф. др. Стипе Ловрета, проф. др Горан Петковић, проф. др Саша Вељковић, проф.др Зоран Богетић и др Драган Стојковић.