Измена Конкурса за доделу субвенција и дотација за пројекте развоја туризма у 2015. години

Министарство трговине, туризма и телекомуникација у складу са Програмом распореда и коришћења субвенција и дотација намењених за пројекте развоја туризма у 2015. години, врши измену текста Конкурса за доделу субвенција и дотација за пројекте развоја туризма у 2015. години, објављеног у дневном листу „Данас“ 2. марта 2015. године.

У делу „Услови и начин коришћења средстава“ Конкурса, додаје се став 5. који гласи „На предлог Комисије одобрава се додатни рок за подношење захтева за коришћење субвенција за наведене пројекте у периоду до 30.6.2015. године.“

Напомињемо да подносиоци захтева за субвенције могу бити туристичке организације, дестинацијске менаџмент организације, привредна друштва односно друге организације и институције чији је оснивач Влада или јединица локалне самоуправе, као и правна лица у којима је Република Србија већински власник, правна лица која управљају туристичким простором или објектима туристичке инфраструктуре и супраструктуре, којима у 2015. години нису одобрена средства.

У осталом делу, Конкурс за доделу субвенција и дотација за пројекте развоја туризма у 2015. години остаје неизмењен.

Интегрални текст Конкурса можете преузети са интернет странице Министарства трговине, туризма и телекомуникација: www.mtt.gov.rs.